Cursussen en Workshops

Verbeter op ontspannende wijze je kunstvaardigheden

Cursussen
Je eigen ideeën, een persoonlijk thema en je eigen stijl vinden of verder ontwikkelen. Hoe pak je dat aan en waar haal je jouw inspiratie vandaan? Soms is dat best lastig en dus extra fijn als iemand met je meedenkt en -kijkt. In mijn cursus wil ik je
begeleiden. Samen bekijken we waar jouw interesses liggen en werken we met verschillenden technieken en materialen. Elke les worden er nieuwe opdrachten en technieken aangeboden. Je mag daaraan deelnemen, maar bent ook vrij om je eigen ideeën uit te voeren. Ik zal vooral nadruk leggen op het schilderen. Kleur, toon, licht donker, mengen, contrasten; er is zoveel om over te vertellen en in te experimenteren. Aan het einde van je les bekijken en bespreken we elkaars werk en vorderingen.De lessen worden eens per twee weken op woensdagavond gegeven in mijn atelier aan de Vlierestraat nummer 3 in Nijmegen.
Heb je interesse om je op te geven? Bel of mail gerust.
Workshops
Ik geef en ontwikkel kunstworkshops en trainingen, op locatie of in mijn atelier. Voor bedrijven, instellingen en scholen, maar ook voor particulieren! Organiseer je een vriendendag, familieviering of vrijgezellenfeestje? Neem eens contact op en informeer over de mogelijkheden.